HATAY / İSKENDERUN - YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULU

YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULU

Adres
YUNUS EMRE MAH. ŞEHIT ER EBUBEKİR GÖKALP CAD. YUNUS EMRE IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 3B İSKENDERUN / HATAY
Vizyon
Yüksek ahlak sahibi milli-manevi değerlerle donatılmış, kendisini, çevresini ve ülkesini sürekli geliştirmeyi amaç edinen gençler yetiştirmektir.
Misyon
Her yönden örnek insan, örnek vatandaş yetiştiren, bilimsellikten ayrılmadan, dini-milli değerlerle kuşatılmış, iş ahlakı ve örnek çalışma sistemleriyle, bulunduğu bölgede lider bir eğitim kurumu olmaktır.
Saatler
DERS BAŞLAMA SAATİ:08:00 DERS BİTİŞ SAATİ :14:30 ÇARŞAMBA GÜNLERİ DERS BİTİŞ SAATİ:15:10
MERKEZİ KALORİFER
Ulaşım
E-5 karayolunun Akbağlar girişinde 300 metre yürüyüş mesafesindedir. 27 Evler Akbağlar dolmuşları okulun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Yunus Emre Mah. Şehir Er Ebubekir Gökalp Cad. No : 80 Orman İşletme Şefliği Karşısı
İlçe merkezine uzaklık 3 km İl merkezine uzaklık 63 km