HATAY / İSKENDERUN - YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Okulumuzda yapılan 8. Sınıf deneme sınavında 1, 2, ve 3. olan  olarak öğrencilerimize ödül olarak İskenderun Pramaall'da bowling etkinliğini düzenledik.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü görevlendirmesi sona eren okul müdürümüz Alattin KILIÇ okulumuzdaki görevine başlamıştır.

OKUL LOGOMUZ

8. SINIFLARDA DENEME SINAVINDA DERECEYE GİRENLER

7. SINIFLARDA DENEME SINAVINDA DERECEYE GİRENLER

6. SINIFLARDA DENEME SINAVINDA DERECEYE GİRENLER

5. SINIFLARDA DENEME SINAVINDA DERECEYE GİRENLER

Şbt

2023 2024 Eğitim öğretim yılı birinci dönem yıls sonu not ve deneme sınavı ortalamasında 8. sınıflarda birinci olan öğrencimiz Sümeyye EMEN.

Şbt

Okulumuz okul aile birliği genel kurul toplantısını velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik.

Şbt

Okullararası futbol turnuvasında başarılı olan okul futbol takımımız. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Abdulkerim YEŞİLMEN ve öğrencilerimizi kutlarız.

May

OKULUMUZ GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİ SEMA GÜNAY REHBERLİĞİNDE GÖRSEL SANATLAR SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.OKUL MÜDÜRÜMÜZ AHMET TUĞ'UN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN AÇILIŞA SEÇKİN DAVETLİLER KATILDI.